0
Your cart is empty!

BodySculptor

Odoo CMS - a big picture
.

Gezondheid en afslanken is pure ontspanning.

Een innovatie door bio-medisch onderzoek.

De BodySculptor zorgt door middel van extreem lage frequentievelden voor een afslankend effect. BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als vochtophoping. 

De BodySculptor stimuleert uw natuurlijk verbrandingssysteem.  Verwijdert ook visceraal vet en v erlaagt daardoor het cholesterolniveau.

De BodySculptor zorgt tevens ook voor een lymfedrainage zodat zware en vermoeide benen lichter aanvoelen.

.
Odoo CMS - a big picture

.

Werking

Het vrijmaken van vrije vetzuren

De BodySculptor zorgt voor lage frequentiegolven die de samentrekking van de spieren stimuleert. Van deze golven zal u niets voelen, deze doen ongemerkt hun werk. De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert zo de vetverbranding. De opgestapelde vetzuren worden door werking van de golven vrijgemaakt, afgescheiden en worden verwijderd. Dit zorgt voor een ontzwelling van de vetcel tot gevolg.

Een lymfedrainage

Door de micro-pressie versnelt de vetverbranding. Zo bekomt men progressief een specifieke vermindering van de lichamelijke vetmassa ter hoogte van de buik, heupen en benen. Geleidelijk aan verminderen de lokale vetophopingen, met een verfijning van het lichaam tot gevolg. De aangename lymfedrainage zorgt voor een ontlasting van de vrijgemaakte vetzuren en stimuleert ook de afvoer van te veel aan vocht en afvalstoffen.

.

Te behandelen zones

De BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones tegelijkertijd.

Odoo CMS - a big picture

Behandelplan

Een BodySculptorkuur bestaat uit 12 beurten. U komt 2 maal per week.

.